Nova vest

Mi-8

Svet

Rusi oborili svoj vojni helikopter: Tri člana posade poginula

U Rostovskoj oblasti Ruske Federacije, protivvazdušna odbrana oborila je ruski vojni helikopter Mi-8 , usmrtivši tri člana posade, piše nezavisni ruski medij Astra , pozivajući se na informacije lokalnih stanovnika i izvor u Ministarstvu za vanredne situacije.

13:38

4.3.2026.

119 d

Svet

Drama na nebu: Prinudno sleteo Mi-8; Ima mrtvih?

Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana.

10:23

9.11.2024.

599 d

Svet

Gori vojni helikopter Mi-8: Zapalili ga tinejdžeri

U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Šot.

21:32

23.9.2024.

646 d

Svet

Mi-8 prinudno sleteo u Rusiji

Helikopter Mi-8 koji je prevozio vatrogasce morao je prinudno da sleti 200 kilometara od grada Bodaibo u Irkutskoj oblasti u Rusiji, saopštio je danas lokalni guverner Igor Kobzev na svom Telegram kanalu.

14:38

30.6.2024.

731 d

Svet

Srušio se Mi-8

Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks.

7:10

14.3.2024.

839 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Podneta tužba protiv Trampove administracije

Bivši direktor američke obaveštajne agencije CIA Džon Brenan tužio je danas administraciju predsednika Donalda Trampa, zahtevajući sudski nalog kojim bi se od zvaničnika zahtevalo da sačuvaju zapise iz istraga koje se protiv njega vode.

23:18

1.7.2026.

1 h

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu