Nova vest

izložba

Aktuelno

Jovana na Zemlji sa zemljom

Najnovija izložba skulptura Jovane Stefanović donosi nam temeljan uvid u stvaralaštvo jedne tihe, nenametljive umetnice vrlo posebnog dara.

14:57

12.6.2025.

384 d

Kultura

Nesvakidašnja izložba u Narodnom muzeju Zrenjanin

Izložba "Ukras muškog lica – brk" autorke Ivane Jovanović Gudurić, muzejske savetnice u Muzeju grada Novog Sada, svečano će biti otvorena u četvrtak, 3. aprila, u 19 časova, u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin.

9:20

3.4.2025.

455 d

Kultura

Dali, Miro i Pikaso u Subotici

Otvoreni univerzitet i Srednjoevropski kulturni centar organizuju izložbu "Španski majstori“, koja donosi 30 grafika trojice velikih španskih umetnika – Salvadora Dalija, Huana Miroa i Pabla Pikasa.

21:55

24.2.2025.

492 d

90 godina od ubistva kralja

Izložba "Čuvajte (mi) Jugoslaviju" u Muzeju Jugoslavije VIDEO

Povodom 90 godina od atentata na kralja Aleksandra I Karađorđevića u Marselju, u Muzeju Jugoslavije otvorena je izložba "Čuvajte (mi) Jugoslaviju", koju možete posetiti od 10. oktobra 2024. do 31. marta 2025. godine.

12:05

10.10.2024.

629 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Panika u Kremlju: Putin u opasnosti? VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin izdao je dekret kojim se proširuje centralna administracija Federalne službe zaštite (FSO) po četvrti put od invazije. Agencija je odgovorna za širok spektar bezbednosnih zadataka, uključujući i njegovu ličnu zaštitu.

9:51

2.7.2026.

36 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu