Nova vest

FBI

Svet

Predao se bivši direktor FBI: Trampu je pretio?

Bivši direktor FBI Džejms Komi predao se američkim vlastima, dan nakon što je protiv njega podignuta optužnica zbog objave na društvenim mrežama, za koju su tužioci procenili da predstavlja pretnju američkom predsedniku Donaldu Trampu.

19:24

29.4.2026.

16 d

Svet

Iranci hakovali imejl direktora FBI-ja FOTO

Hakeri u službi Irana javno preuzeli odgovornost za hakovanje ličnog mejla direktora FBI-ja Kaša Patela i za objavljivanje njegovih fotografija i drugih dokumenata na internetu.

16:42

27.3.2026.

49 d

Aktuelno

Šok detalji iz slučaja Epstajn: FBI ih nije ni ispitivao

Računovođa i advokat osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna izjavili su pred Nadzornim odborom Predstavničkog doma SAD da ih federalni istražitelji nikada nisu intervjuisali u vezi sa njegovim poslovima, pokazali su video-snimci njihovih svedočenja.

12:34

25.3.2026.

51 d

Svet

Bivši direktor FBI-ja ide na sud zbog Trampa

Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi dobio je sudski poziv u okviru šireg slučaja koji je otvoren protiv bivših zvaničnika koji su istraživali i gonili američkog predsednika Donalda Trampa, rekla su dva izvora upoznata sa situacijom.

22:46

19.3.2026.

57 d

Svet

Bela kuća: Nije tačno

Portparolka Bele kuće Karolina Livit odbacila je izveštaj "ABC news" da je FBI upozorio policijske uprave u Kaliforniji da Iran želi da uzvrati zbog američke vojne operacije u zemlji.

18:48

12.3.2026.

64 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Bibi izdao naređenje; Ubijen je? VIDEO

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je da je izraelska vojska (IDF) izvela vazdušni napad na Gazu, a meta je, prema tvrdnjama izraelskog državnog vrha, bio vojni lider Hamasa u Pojasu Gaze Iz al-Din Hadad.

23:10

15.5.2026.

1 min

Svet

Kaucija prikupljena, ali Jermak ostaje u pritvoru

Bivši šef Kabineta predsednika Ukrajine Andrij Jermak ostaje u pritvoru, nakon što uplata kaucije još nije u potpunosti realizovana zbog problema u radu bankarskog sistema, saopštili su njegovi advokati.

22:42

15.5.2026.

30 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu