Nova vest

Donald Tusk

Svet

Potpisan nuklearni sporazum

Premijeri Poljske i Kanade Donald Tusk i Džastin Trudo potpisali su danas u Varšavi sporazum o saradnji u oblasti nuklearne energije.

16:00

28.1.2025.

473 d

Svet

Kremlj: Neutemeljeno, poznati su po tome

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da su navodi poljskog premijera Donalda Tuska da Rusija planira "terorističke akcije" potpuno neutemeljene optužbe.

12:43

16.1.2025.

485 d

Svet

Dižu se tenzije, doneta odluka: NATO opkoljava

Zemlje NATO-a odlučile su da radikalno povećaju svoje vojno prisustvo na Baltiku, rekao je poljski premijer Donald Tusk novinarima posle samita zemalja Severnoatlantske alijanse u Baltičkom regionu.

15:29

14.1.2025.

487 d

English

We got it wrong! We are at war.

Europe is not in a pre-war situation, but it's actually at war against Russia, former director of the British intelligence service MI6, Sir Richard Dearlove, told Sky News.

8:36

28.11.2024.

535 d

Svet

Greška! U ratu smo

Evropa nije u predratnoj situaciji, već je u ratu protiv Rusije, izjavio je bivši direktor britanske obaveštajne službe MI6 Sir Ričard Dirlov za Skaj njuz.

8:16

28.11.2024.

535 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Šok u Britaniji: Starmer podnosi ostavku

Premijer Velike Britanije Kir Starmer napustiće položaj jer je samostalno doneo takvu odluku, navodi britanski Dejli Mejl pozivajući se na neimenovane izvore u britanskoj vladi.

7:18

17.5.2026.

1 h

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu