Nova vest

helikopter

Svet

Drama na nebu: Prinudno sleteo Mi-8; Ima mrtvih?

Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana.

10:23

9.11.2024.

552 d

Svet

Srušio se helikopter: Ima poginulih

Najmanje troje ljudi poginulo je danas kada se srušio helikopter u Atlantski okean u blizini obale Nigerije, za vreme leta ka priobalnom pogonu za proizvodnju i skladištenje nafte, saopštila je nigerijska državna naftna kompanija NNPC.

21:16

24.10.2024.

568 d

Svet

Srušio se ruski helikopter: Pronađena tela nastradalih

Tri osobe poginule su u Rusiji u padu helikoptera Robinson R-66 koji je pripadao kompaniji za rudarenje zlata, a čiju je olupinu pronašao tim za potragu, saopštio je danas Amurski centar za civilnu zaštitu i protivpožarnu bezbednost.

10:08

17.9.2024.

605 d

Svet

Tinejdžeri zapalili ruski helikopter?!

Nekoliko tinejdžera danas je namerno zapalilo helikopter Mi-8T na ruskom aerodromu Nojabrsk, u okrugu Jamalo-Nenecki, saopštila je pres-služba UTer erlajnsa za Interfaks.

15:33

11.9.2024.

611 d

Svet

Srušio se helikopter

Dva izraelska vojnika su poginula, a nekoliko ih je povređeno nakon što se sinoć srušio helikopter izraelskih vazduhoplovnih snaga u Rafi, u južnom pojasu Gaze, u incidentu koji vojska opisuje kao nesreću.

10:11

11.9.2024.

611 d

Svet

Srušio se helikopter načelnika policije VIDEO

Načelnik policije Salvadora i čovek optužen za proneveru više miliona dolara poginuli su kada se u nedelju uveče srušio vojni helikopter kojim su putovali, saopštila je jutros vlada te zemlje.

12:25

9.9.2024.

613 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Novi plan Moskve: Ovaj Putinov potez menja sve

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je dekret kojim se značajno pojednostavljuje procedura za dobijanje ruskog državljanstva za stanovnike Pridnjestrovlja, separatističkog regiona Moldavije koji je pod ruskom kontrolom, prenosi Kyiv Independent.

8:30

16.5.2026.

8 min

Svet

Pentagon sprema novi pakao za Iran?

Pentagon je pripremio planove za moguće obnavljanje vojnih operacija protiv Irana, uključujući intenzivnije vazdušne udare i potencijalno raspoređivanje američkih specijalnih snaga, objavio je danas list "Njujork tajms".

7:56

16.5.2026.

42 min

Svet

Upozoreni su – "ne pokušavajte to"

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp upozorio je kineski region Tajvan da ne proglašava formalnu nezavisnost od Kine, i to nekoliko sati nakon završetka dvodnevnog samita sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Pekingu.

7:21

16.5.2026.

1 h

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu