Nova vest

Stadion Maksimir

Evrokupovi

"Maksimir je straćara"

Fudbaleri Dinamo Zagreba su u sredu uveče izgubili meč 5. kola Lige šampiona od Borusije Dortmund, a Nemci su kući, osim tri boda, poneli i loše utiske o stadionu "Maksimiru".

19:40

28.11.2024.

579 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Moskva zagrmela: "Dvolični ste"

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da se Poljska ponaša dvolično, i da joj nacizam u Ukrajini nije smetao dok je bio uperen protiv Rusije.

10:07

1.7.2026.

5 min

Svet

"Spreman sam da bacam bombe"

Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku. Dodao je da je američki predsednik Donad Tramp rekao da je "spreman da baca bombe".

9:55

1.7.2026.

20 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Aktuelno

Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: "Na terapiji sam"

Jelena Rozga prvi put je javno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se bori poslednjih meseci. U razgovoru za In magazin otkrila je da joj je dijagnostikovana insulinska rezistencija, stanje zbog kojeg je morala značajno da promeni životne navike.

9:42

1.7.2026.

33 min

Srpska istorija

Supovac 1876: Prvi srpski top koji je najavio slobodu Niša

Na padinama Malog Jastrepca, 2. jula 1876. godine, odjeknuo je prvi srpski artiljerijski plotun u Prvom srpsko- turskom ratu. Taj pucanj nije bio samo početak jednog rata - bio je početak konačne borbe za oslobođenje Niša i južnih srpskih krajeva.

9:14

1.7.2026.

1 h

Aktuelno

Saši Mirkoviću dodeljena stalna policijska pratnja

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, održao je juče hitnu konferenciju za medije povodom pokušaja atentata na njega, njegovog vozača i pripadnike obezbeđenja koji su se u tom trenutku nalazili sa njim u automobilu.

21:39

30.6.2026.

12 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu