Nova vest

Andrej Plenković

Region

Milanović poslao pozivnice

Kabinet hrvatskog predsednika Zorana Milanovića poslao je više od stotinu pozivnica za svečanu inauguraciju, koja će biti održana 18. februara na Pantovčaku.

9:55

6.2.2025.

553 d

Region

Plenković presekao: Ne idemo na inauguraciju

Dan nakon poraza Dragana Primorca u drugom krugu predsedničkih izbora zasedalo je Predsedništvo HDZ-a koje je, kako je saopštio lider te stranke i premijer Andrej Plenković, odlučilo da neće prisustvovati inauguraciji Zorana Milanovića.

18:53

13.1.2025.

576 d

Region

Milanović ubedljivo pobeđuje? "Što sam rekao, rekao sam"

U Hrvatskoj se u nedelju biti održan drugi krug predsedničkih izbora, a građani će birati između aktuelnog predsednika Republike Zorana Milanovića (SDP) i Dragana Primorca, kandidata kog podržava vladajuća HDZ sa Domovinskim pokretom i drugim manjim strankama.

19:07

10.1.2025.

579 d

Region

I dalje sevaju varnice: Milanović optužio Plenkovića

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je danas premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andreja Plenkovića optužio da najavljenim izmenama Zakona o odbrani ponovo pokušava da neustavno preuzme komandovanje vojskom.

15:11

3.1.2025.

587 d

Region

Oglasio se Plenković: Zgranut sam

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio da je zgranut incidentom u osnovnoj školi u Prečkom, u kome je nepoznati napadač napao učiteljicu i đake te škole.

11:32

20.12.2024.

601 d

Region

Milanovićev "poslednji tango"

Hrvatski predsednik Zoran Milanović počeo je danas u Čakovcu da prikuplja potpise za kandidaturu za još jedan mandat na Pantovčaku i poručio da je iz Međumurja mnogo puta kretao u političke kampanje, ali da je "ovo poslednji tango".

15:30

29.11.2024.

622 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

"Suočićete se sa posledicama"

Putine, pristajemo, ali... FOTO/VIDEO

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev zapretio je Japanu nakon što je ta zemlja uručila protest ruskom ambasadoru zbog posete predsednika Vladimira Putina Kurilskim ostrvima, koje Japan smatra svojom teritorijom.

17:42

13.8.2026.

1 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Bolovao je od retke bolesti

Poznati influenser preminuo u 28. godini

Belgijski influenser Mihil Vandevort preminuo je u 28. godini od zastoja srca. Bolovao je od retke genetske bolesti progerije, a uprkos prognozama lekara živeo je više nego dvostruko duže od očekivanog.

13:17

13.8.2026.

4 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu