Nova vest

Donald Tramp

Donald Tramp, rođen 1946. godine je 45. i 47. predsednik SAD – Pratite najnovije vesti o izborima, carinama, odnosima sa Srbijom, biografiji i političkim odlukama.

Svet

Tramp: "Ostajemo u NATO-u"

Američki predsednik Donald Tramp poručio je predstavnicima zemalja članica NATO-a da namerava da Sjedinjen Američke Države ostanu članica Alijanse, preneo je danas Rojters pozivajući se na neimenovani izvor.

14:36

8.7.2026.

36 d

Slično kao prošle godine

Volmart snizio cene; Tramp: "To je sve zbog mene"

Američki predsednik Donald Tramp preuzeo je zasluge za letnju rasprodaju u Volmartu, tvrdeći da je njegova administracija podstakla smanjenje cena hiljada artikala koji se koriste za letnja putovanja i zabave pored bazena.

8:04

8.7.2026.

37 d

Svet

Tramp: "Dopada mi se Meloni, ali..." VIDEO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da mu se dopada italijanska premijerka Đorđa Meloni, ali da tokom rata sa Iranom "nije bila uz Sjedinjene Američke Države".

16:45

7.7.2026.

37 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Region

Novi obrt u slučaju "Tunel": Svi su oslobođeni

Osnovni sud u Podgorici ponovo je oslobodio optužbi sve okrivljene u slučaju "Tunel", nakon što je utvrđeno da nema dokaza da su izvršili krivična dela kriminalno udruživanje, teška krađa, falsifikovanje isprave i pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

12:15

14.8.2026.

19 min

Svet

"Odmah prenesite Moskvi, ovo je uvreda"

Japanska vlada razmatra moguće kontramere zbog posete ruskog predsednika Vladimira Putina jednom od četiri ostrva pod ruskom kontrolom na koja Japan smatra da polaže pravo, dok je Tokio već uputio protest Moskvi.

12:02

14.8.2026.

32 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu