Haos i u Mostaru – topovski udari, igrači u klinču, Štimac provocirao navijače Veleža VIDEO
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
23 h
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
23 h
Vulgarni nacionalistički ispad navijača Zrinjskog zasenio je dešavanja sa prvog meča finala Kupa BiH, a sada je stigla i reakcija najveće rivala.
B92.sport14:18
7 d
Nemile scene obeležile su momente pred početak finala fudbalskog nacionalnog kupa BiH između ekipa Zrinjskog i Veleža.
B92.sport20:18
8 d
Fudbalski region ponovo bruji o senzacijama u nacionalnim kupovima, a najnovija dolazi iz Bosne i Hercegovine – Borac iz Banjaluke doživeo je pravu blamažu, pošto je eliminisan iz Kupa od trećeligaša Kruševa nakon izvođenja penala!
B92.sport18:45
197 d
Fudbaleri Sarajeva osvojili su Kup Bosne i Hercegovine trijumfom u dvomeču protiv Širokog Brijega (ukupno 5:1), a uoči ceremonije dodele trofeja i medalja dogodile su se nemile scene.
B92.sport9:04
364 d
Himna Bosne i Hercegovine je izviždana uoči početka prve finalne utakmice Kupa između Zrinjskog i Borca.
B92.sport0:49
736 d
Fudbaleri Borca iz Banjaluke plasirali su se u polufinale kupa BiH, jer su eliminisali Sarajevo rezultatom 2:1 na gostujućem terenu.
Srđan Novaković15:45
790 d
Revanš meč četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i banjalučkog Borca nije završen i biće registrovan službenim rezultatom u korist gostiju.
B92.net9:00
791 d
Najviše komentara
Barselona pokazala Realu ko je gazda u Španiji VIDEO
Fudbaleri Barselone savladali su Real Madrid rezultatom 2:0 (2:0) u utakmici 35. kola španske La lige.
B92.sport22:55
4 d
Zvezda ispustila +21 i polufinale: COL preokretom do majstorice!
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Cedevita Olimpije 92:86 u revanš-meču četvrtfinalna ABA lige.
B92.sport21:07
2 d
Zvezda osvojila Kup – haos posle utakmice, oglasio se Stanković; Tanjga "udario" na sudije VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u finalu i osvojili Kup Srbije.
B92.sport0:42
1 d
Promašen zicer i poništen gol spasli Arsenal – smeši se prva titula posle 22 godine VIDEO
Fudbaleri Arsenala nekako su savladali Vest Hem rezultatom 1:0 u 36. kolu Premijer lige i ostavili sve u svojim rukama u trci za titulu.
B92.sport19:33
4 d
Đokovićev najgori Rim u karijeri – Prižmićeva pobeda života
Novak Đoković odigrao je najgori Masters u Rimu u karijeri, pošto je prvi put poražen u svom prvom meču na tom turniru. Bolji je bio Dino Prižmić u tri odigrana seta.
B92.sport20:09
6 d