Haos i u Mostaru – topovski udari, igrači u klinču, Štimac provocirao navijače Veleža VIDEO
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
46 d
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
46 d
Vulgarni nacionalistički ispad navijača Zrinjskog zasenio je dešavanja sa prvog meča finala Kupa BiH, a sada je stigla i reakcija najveće rivala.
B92.sport14:18
53 d
Nemile scene obeležile su momente pred početak finala fudbalskog nacionalnog kupa BiH između ekipa Zrinjskog i Veleža.
B92.sport20:18
53 d
Fudbalski region ponovo bruji o senzacijama u nacionalnim kupovima, a najnovija dolazi iz Bosne i Hercegovine – Borac iz Banjaluke doživeo je pravu blamažu, pošto je eliminisan iz Kupa od trećeligaša Kruševa nakon izvođenja penala!
B92.sport18:45
242 d
Fudbaleri Sarajeva osvojili su Kup Bosne i Hercegovine trijumfom u dvomeču protiv Širokog Brijega (ukupno 5:1), a uoči ceremonije dodele trofeja i medalja dogodile su se nemile scene.
B92.sport9:04
410 d
Himna Bosne i Hercegovine je izviždana uoči početka prve finalne utakmice Kupa između Zrinjskog i Borca.
B92.sport0:49
781 d
Fudbaleri Borca iz Banjaluke plasirali su se u polufinale kupa BiH, jer su eliminisali Sarajevo rezultatom 2:1 na gostujućem terenu.
Srđan Novaković15:45
835 d
Revanš meč četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i banjalučkog Borca nije završen i biće registrovan službenim rezultatom u korist gostiju.
B92.net9:00
837 d
Najviše komentara
Hrvati bili lideri, pa strepeli; "Nismo tamo gde treba da budemo"
Fudbaleri Hrvatske savladali su Ganu rezultatom 2:1 u poslednjem meču grupe L, u kojoj su učešće završili na drugom mestu i tako izborili nokaut fazu.
B92.sport1:32
1 d
Budimir probudio Hrvate – Panama umalo poslala kući "vatrene"!
"Vatreni" su preživeli autsajdera
B92.sport3:45
5 d
Najveći svih vremena – Mesi ispisao istoriju, Argentina u nokaut fazi Mundijala!
Fudbaleri Argentine pobedili su Austriju 2:0 u drugom kolu Svetskog prvenstva, a Leo Mesi je ispisao istoriju.
B92.sport21:46
6 d
Đoković: "Naravno – navijam za Hrvatsku i BiH na Mundijalu"
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je otkrio za koje reprezentacije navija na Svetskom prvenstvu u fudbalu.
B92.sport18:01
1 d
Ronaldo ućutkao kritičare – "petarda" Portugala! VIDEO
Ronaldo je protiv DR Kongo podbacio, ali ne i u susretu sa Uzbekistanom. Dva gola, umalo i het-trik, bili su dovoljni da trasiraju put Portugalu ka ubedljivom trijumfu.
B92.sport21:45
5 d