Penjaroja: "Zatekao sam tenziju i ogorčenost"
"Zatekao sam ono što sam i zamišljao, čak i malo više od toga"
B92.sport9:24
61 d
Najnovije vesti o KK Partizan – pratite rezultate utakmica uživo, analize mečeva i informacije o mogućim pojačanjima. Sve o Partizanovim nastupima u domaćim i reginalnim i evropskim takmičenjima na jednom mestu.
"Zatekao sam ono što sam i zamišljao, čak i malo više od toga"
B92.sport9:24
61 d
Košarkaški klub Partizan navodno želi Petija Milsa.
B92.sport18:15
61 d
KK Partizan je blizu da vrati bivšeg prvotimca Zeka Ledeja, prenosi "Mozzart Sport".
10:53
62 d
Zoran Savić, bivši košarkaš i direktor Partizana, dao je opširan intervju o stanju u evropskoj košarci.
B92.sport9:47
62 d
Američki košarkaš Bonzi Kolson mogao bi uskoro da ode u Olimpijakos.
B92.sport9:31
62 d
KK Partizan je prema navodima SDNA zainteresovan za Korija Džozefa.
B92.sport19:00
62 d
Košarkaški klub Partizan zainteresovan je za dovođenje argentinskog reprezentativca Nika Laprovitole, pošto su španski mediji preneli da se plejmejker nalazi među željama crno-belih.
B92.sport14:10
63 d
Spekuliše se da će Isak Bonga napustiti Partizan na kraju sezone, a u red za njegov potpis stao je i Panatinaikos.
B92.sport10:45
63 d
Košarkaški klub Partizan i Sterling Braun rastaće se godinu dana pre isteka ugovora, pošto će američki bek karijeru nastaviti u Žalgirisu iz Kaunasa.
13:05
64 d
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, govorio je o potencijalnom statusu franšize u Evroligi.
9:01
64 d
Pošto je ozvaničio prelazak u PAOK doskorašnji plejmejker Partizana Nik Kalates podelio je i prve utiske o novom izazovu, ali je govorio i o beogradskim crno-belima.
B92.sport15:30
65 d
Sterling Braun će na leto napustiti Partizan, koji će inkasirati obeštećenje za njegov transfer.
14:48
65 d
Dvejn Vašington više nije košarkaš Partizana, pošto se američki bek emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostio od crno-belih posle dve godine provedene u Beogradu.
B92.sport18:38
65 d
Judžin Omoruji više nije član Baskonije.
B92.sport18:06
65 d
Partizan nastavlja da sklapa tim za sezonu 2026/27, a novo pojačanje crno-belih biće Derek Vilis.
16:38
66 d
Nova sezona donosi neuobičajenu sliku na klupama dva najveća srpska košarkaška kluba, pošto će Partizan i Crvenu zvezdu predvoditi španski stručnjaci. To nije naišlo na odobravanje Mute Nikolića, trenera koji je tokom karijere sedeo na klube oba tima.
14:08
66 d
Evroliga će uskoro izgledati potpuno drugačije, a srpskim klubovima je mesto zagarantovano.
B92.sport13:03
66 d
Najviše komentara
Debakl Đokovića na startu Sinsinatija – bolan krah koji će želeti što pre da zaboravi VIDEO
Najbolji srpski teniser Novak Đoković doživeo je krah i završio učešće u Sinsinatiju već u drugom kolu.
B92.sport23:00
6 d
Zvezda na putu ka Ligi Evrope – Rijera: "Nisam skroz zadovoljan"; Elšnik o asistencijama: "Sve njemu!"
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Viktoriju iz Plzenja sa 3:0, u okviru prvog meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.
B92.sport23:30
1 d
Samoubistvo Partizana u Madridu; Ilić: "To ne bih ni da komentarišem"
Fudbaleri Partizana poraženi su od Hetafea rezultatom 3:1 u prvom meču plej-ofa kvalifiakcija za Ligu konferencije.
B92.sport23:25
1 d
Šok za Angelinu Topić – ništa od medalje na EP!
Najbolja srpska atletičarka Angelina Topić stala je na visini od 188 cm u finalu skoka uvis na Evropskom prvenstvu u Birmingemu i ostala bez medalje.
B92.sport22:08
6 d
Ništa se nije čekalo – Zvezda ekspresno našla zamenu za Tiknizjana!
Crvena zvezda je, izgleda, pronašla zamenu za Naira Tiknizjana, koji je prešao u Olimpijakos.
B92.sport20:33
6 d